Friday, December 20, 2013

Prava ekošulja za doček 2014. – u nadi da ćete ostati bez nje!

Ostavite utisak i ne zaboravite da će iza te noći ostati i mnogo fotografija, zato pažljivo izaberite ono što ćete za tu noć obući. U zavisnosti od mesta gde dočekujete Novu godinu, postoje i određene ekošulje koje treba obući.

Klub

U klupskoj atmosferi predlažemo tamno sivu košulju ili crnu košulju sa detaljima, poput epoleta ili našivenih lajsni, blago strukiranu. Nemojte insistirati na pripijenim košuljama, jer nije cilj pokazati sve svoje atribute na prvi pogled.

Svečani doček

Jednobojna bela ekošulja ili eventualno boje šampanjca, sa skrivenim kopčanjem i uz obaveznu ukrasnu dugmad za manžetne. Uz ovakve ekošulje odlično ide i kravata, a još veći utisak ostavlja leptir mašna nekog neobičnog dezena (na tufne ili karirana). No ako niste ljubitelji kravata odaberite ekošulju sa naglašenim okovratnikom i izduženom kragnom, sa obaveznim umetnutim fišbajnima.
Žurka
Karirana ekošulja, sa manjom kragnom ili eventualno kragnom čiji se vrhovi kopčaju (eng. buttondown), sa užim manžetnama, s tim da kasnije možete i zavrnuti rukave, ali ono što je najbitnije je da ta ekošulja mora biti po meri jer će na taj način pružiti neophodnu komociju tokom celog dočeka.

Trg

Za doček na trgovima se morate toplo obući, ali uvek postoji mogućnost da nakon dočeka na trgu budete pozvani u neki bar ili ... !? E tada će doći do izražaja Vaša ekošulja na prugice, sa inicijalima na struku ili levoj manžetni.

Kuća

Svetliji dezen ekošulje uz kopčanje sa lajsnom i dve falte na leđima, će dati potpunu komociju za sve napitke i celu trpezu koja je spremna za doček, a ujedno ćete biti i atraktivni za sve koji pozvone na vrata da čestitaju Novu 2014.!

Svakako, gde god bili i s kim god bili, ekošulja mora biti savršeno čista i ispeglana, jer će možda biti oduzeta kao trofej nakon najluđe noći u godini!