Saturday, January 24, 2015

Dezeni košulja

Košulja već decenijama neprikosnoveno drži primat u samom vrhu mode, podložna promenama stilova, to jest dezena, sa blagim korekcijama forme. Moby eKosulja poseduje lepezu boja, dezena i krojeva, koji su usaglašeni sa poslednjim modnim trendovima, u kojima možete izgledati konzervativno, urbano, mladalački, poslovno ili da kombinacijama navedenih detalja napravite sopstveni stil u saradnji sa kreatorima Moby eKosulja. Bela Moby eKošulja je nezamenljiv komad garderobe i može da se nosi konvencionalno sa odelom, sa kravatom, ležerno sa džinsom, a može da se nosi i ispod džempera ili prsluka.

Plave Moby eKošulje su takođe vrlo popularne i spadaju u klasične varijante, a najvažnije je da se izabere prava nijansa koja se slaže sa tenom i bojom kose. Svetle Moby eKošulje odlično pristaju tamnokosim muškarcima, a plavim muškarcima se preporučuju tamnije nijanse, dok crne Moby eKošulje deluju elegantno i odlično se kombinuje uz razne modne detalje.
Intenzivnije boje mogu da osveže svaku odevnu kombinaciju. Za upečatljiv izgled pun samopouzdanja prave boje su  bordo, ljubičasta, crvena, zelena, i pogodne su za večernje izlaske. Uvek sveža i prijatna kombinacija je  nijanse kajsije i bebi roze naročito ispod tamnog sakoa.

Prugasti dezeni su među najpopularnijim, jer ne 
samo da pružaju raznolikost kombinacija, čime umnogome olakšavaju uparivanje sa ostalom odećom, već definišu i figuru. Uske, uzdužne pruge izdužuju izgled, dok poprečne pruge doprinose širem obrisu figure. Prugasta Moby eKošulja po meri, sa spojem širih i užih vertikalnih pruga je preporuka za profil savremnog muškarca, upečatljivog izgleda.